Disk Array
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

MSA 2000 Drive module no lights after rebuild of RAID 1

Advisor

MSA 2000 Drive module no lights after rebuild of RAID 1

hello we had a failure in one of our disks last week on our MSA 2000, a 2TB SAS drive we replaced the disk and rebuilt the RAID 1, the rebuild is completed but the LED's on the disk thats been replaced are all off on the rack, no flashing or activity.

 

Any suggestions?

 

am i right in thinking the drive may be offline perhaps but in HP SMU how do you make a drive online after a rebuild? 

 

i am very new to this software

 

Many thanks

 

3 REPLIES
Highlighted
Acclaimed Contributor Acclaimed Contributor

Re: MSA 2000 Drive module no lights after rebuild of RAID 1

If the disk is "avail" in SMU, you need to make it a spare.


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________

There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________

No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Advisor

Re: MSA 2000 Drive module no lights after rebuild of RAID 1

hello, yes i have went through that and made it spare and it set off its replicated its self over and now replication has completed the LEDs on the drive are both off.

kind regards
Advisor

Re: MSA 2000 Drive module no lights after rebuild of RAID 1

here is screen grab from SMU the red box is showing the disk that on the rack has no LED's it looks online to me.

 

many thanks