Garasjen - uten nerden stopper verden
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 

Arbeidsuke i HP Norge

av NorgeGjest den ‎06-24-2014 11:59 AM

Arbeidsuken for min del går mot slutten, og endelig har jeg funnet ut hva min far driver med, og hva som skjer i de fine HP- lokalene på Fornebu. Uken startet med møter og kontorarbeid, med en introduksjon av Cecilie Lervold, Anitas assistent, før jeg fikk erfare hvordan det er å stå på stand på Ateas Next Step. Det var morsomt å få litt opplæring på Office jet X 585 Enterprisefor så å kunne videreformidle at printeren har dobbel hastighet, men bare halvparten av utskriftskostnadene, i tillegg tåler visst blekket vann.

 

 

Jeg fant også ut at ved å spandere 15 kilo godteri på forhandleren, får du dem til å kjøpe produktene dine, noe som ga mersmak, bokstavelig talt. Etter to dager med håndhilsing og snakking, var det på tide å bli med marchandiserne ut i butikk. Her fikk jeg innblikk i hvor viktig vareplassering og oppfølging av inngåtte avtaler av varesortiment er, nærmest en vitenskap i seg selv.

 

Siste dagen på jobb, så fikk jeg oppleve markedsavdelingen til HP. Sommereventet var fokus denne uken, Det er overraskende hvor mye jobb som ligger bak, alt fra planlegging, bilderedigering, komponere musikk, og til gjennomføring av tema (røde tråden i arrangementet). Jeg kan med hånden på hjertet si at dette bør kunder og forhandlere glede seg til.

 

I introduksjonsmøtet med Cecilie, fikk jeg vite at et av HPs fokusområder er godt arbeidsmiljø. Med frisk frukt hver dag, flotte lokaler og takterrasse med panoramautsikt, er det vel ikke rart det er så mange blide ansatte i HP. Dette er noe annet enn å spise lunsj i et klamt klasserom, med utsikt til en sliten bakgård.

 

Etter en flott og lærerik uke på HP Norge avslutter jeg med dette blogginnlegget. Jeg vil særlig takke alle som har satt av tid til meg denne uken, og gjort dette til en spesiell og interessant opplevelse. Det blir jammen tøft å komme tilbake til skolen og prøvemuntlig eksamen, etter dette.

 

 

Takk for meg

MVH

Jenny Steen-Hansen

 

Publisert av Henriette Ask, Hewlett Packard Norge AS

0 Ros
Om forfatteren

NorgeGjest

Legg inn en kommentar
Pass på at du velger et unikt navn. Du kan ikke benytte et navn som allerede er i bruk.
Pass på at du velger en unik e-postadresse. Du kan ikke benytte en adresse som allerede er i bruk.
Skriv inn tegnene du ser på bildet over.Skriv inn ordene du hører.
Arrangement
Jun 7-9
Las Vegas
Discover 2016 Las Vegas
Discover 2016 in Las Vegas, the ultimate showcase technology event for business and IT professionals to learn, connect, and grow.
Les mer
Sep 13-16
National Harbor, MD
HPE Protect 2016
Protect 2016 is our annual conference and is the place to meet the world’s top information security talent, discuss new products and share information...
Les mer
Se alle