Garasjen - uten nerden stopper verden
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 

Automatisert support gir store besparelser!

av NorgeGjest ‎08-27-2013 12:05 PM - endret ‎08-27-2013 12:07 PM

IDC-rapport:  “kundene sparte i gjennomsnitt $112000 årlig på å installere HPs automatiserte supportløsning»  «uplanlagt nedetid ble redusert med 66%»

 

Jeg har ansvaret for utrulling av HPs automatiserte supportløsninger i Norge. Fordelene med disse løsningene har vi sett lenge, både for kundene og HP Support. Det er da ekstra gøy å se IDC sin rapport basert på intervjuer med flere kunder som bruker våre løsninger. Interessant lesing!

 

Automatiske supporttjenester er et stort satsningsområde for HP.  Jeg vet at mange allerede kjenner til eller har hørt om Insight Remote Support, Insight Online, HP Support Center på web osv.  Det som er veldig spennende nå, er å se hvor BRA det begynner å bli! Mye har skjedd de siste årene frem til det vi har i dag.

 

NY2.JPG 

 

Våre automatiserte supportløsninger gir god merverdi for kundene, og løsningene er gratis!  Både funksjonalitet, og ikke minst hva som kan spares ved å bruke våre løsninger bør være veldig attraktivt.

 

Som nevnt,  IDC publiserte tidligere i år en rapport som er svært interessant. Der får du en bra innsikt i hva våre automatiserte supportløsninger gir. Noen stikkord:  Proaktivitet; Økt produktivitet og Besparelser.  

Les rapporten «IDC:  The Business Value of the HP Proactive Insight Experience” her: http://h20195.www2.hp.com/V2/GetPDF.aspx/c03658935.pdf

 

Jeg legger også ved noen YouTube videoer som gir en bra oversikt. Ta deg tid til å se på disse, for å lære mer om HP Support Automation.

 

En ting til: Jeg er en stor fan av produktive «apps»  og bruker  HP Support Center app’n. Der har jeg også oversikt over min egen PC.  Der kan jeg raskt få informasjon om support status og mye mer. Tenk å ha statusoversikt over hele datasenteret ditt i lomma! Om ikke lenge kommer enda mer funksjonalitet!  Mer info om app’n finner du her: http://www.hp.com/services/hpscmobile

 

Insight RS – Benefit and Value

YouTube:http://youtu.be/lC1LVTiz918

Insight RS – Remote Device Monitoring 

YouTube:http://youtu.be/JHatbiJRDfQ

Insight RS – Remote Data Collection 
YouTube: http://youtu.be/M4d9XnvRbUM

Insight RS – Security 

YouTube: http://youtu.be/gqmZiKD-BiY

HP Insight Online 
YouTube:  http://youtu.be/2auKxqlOpAk

 

Spørsmål?  Ta kontakt med meg!

helge.jpg

Helge Østensen, HP Support Service Delivery Manager

helge@hp.com      

Customer Satisfaction is part of our DNA

 

Publisert av Henriette Ask, HP Norge AS

0
Om forfatteren

NorgeGjest

Legg inn en kommentar
Pass på at du velger et unikt navn. Du kan ikke benytte et navn som allerede er i bruk.
Pass på at du velger en unik e-postadresse. Du kan ikke benytte en adresse som allerede er i bruk.
Skriv inn tegnene du ser på bildet over.Skriv inn ordene du hører.
Arrangement
January 2016
Online
Software Expert Days - 2016
Join us online to talk directly with our Software experts during the online Expert Days - see details below. Software experts do not monitor this foru...
Les mer
Ongoing
See board event postings
Vivit Events - 2016
Learn about upcoming Vivit webinars and live events in 2016.
Les mer
Se alle