Garasjen - uten nerden stopper verden
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 

HP-ansatte stiller opp frivillig for Plan Norge

av NorgeGjest ‎02-18-2014 11:30 AM - endret ‎02-20-2014 09:57 AM

Det siste året har Plan Norge nytt godt av det frivillige arbeidet som HP-ansatte har gjort for oss og barna vi arbeider for. Først ut var Anne og Monica, men det siste halvåret har også flere fra HP gitt sine verdifulle bidrag. Den første tirsdagen i måneden stiller de opp med oppbrettede ermer i Plans lokaler og bruker fire timer av sin tid på å hjelpe oss. Det er vi veldige takknemlige for!

 

 

De frivillige bidrar på flere måter. Plan Norge administrerer 128 000 fadderskap, og da er det veldig godt å få hjelp også utenfra. Under «Idol gir tilbake»-sendingen i mai 2013 satt for eksempel flere frivillige fra HP i vårt telefonpanel og tok i mot henvendelser fra nye faddere landet rundt. Vi har også fått super assistanse fra dere gjennom høsten i forbindelse med Plans årlige jentekampanje, som handler om fremme jenters rett til utdanning. Da var de frivillige viktige i arbeidet med å engasjere og ta bilder av personer som rakte hånden i været for jenters rettigheter – "Raise Your Hand" – for så å laste opp bildene på Instagram. Det har vært med og bidratt til at Plan Norge totalt har samlet over 100 000 hender for jenters rettigheter!

 

 

Som frivillig vil dere også bidra i vårt daglige arbeid. Det kan innebære å lese igjennom og oversette brev fra norsk til engelsk som fadderne har skrevet til fadderbarna, hjelpe til med å pakke brev og andre forsendelser til fadderne eller gjøre andre ting som hjelper oss med å holde hjulene i gang.

 

For oss er det viktig at de frivillige også lærer noe selv, at de får et innblikk i hvordan Plan arbeider og at blir en del av vårt fellesskap når de er her!

 

 

Plan er rangert helt i toppen på Kapitals årlige liste over de mest effektive innsamlingsorganisasjonene i Norge – og der har vi mål om å fortsette å være! Innsatsen fra HP og andre støttespillere er med å gjøre det mulig. Vi håper på deres hjelp også i fremtiden!

 

https://www.plan-norge.no/

 

 

Skrevet av Hege Sterud,  Frivillig- og logistikkkoordinator, Plan Norge

Publisert av Henriette Ask, Hewlett Packard Norge AS

 

0 Ros
Om forfatteren

NorgeGjest

Legg inn en kommentar
Pass på at du velger et unikt navn. Du kan ikke benytte et navn som allerede er i bruk.
Pass på at du velger en unik e-postadresse. Du kan ikke benytte en adresse som allerede er i bruk.
Skriv inn tegnene du ser på bildet over.Skriv inn ordene du hører.
Arrangement
Jun 7-9
Las Vegas
Discover 2016 Las Vegas
Discover 2016 in Las Vegas, the ultimate showcase technology event for business and IT professionals to learn, connect, and grow.
Les mer
Sep 13-16
National Harbor, MD
HPE Protect 2016
Protect 2016 is our annual conference and is the place to meet the world’s top information security talent, discuss new products and share information...
Les mer
Se alle