Garasjen - uten nerden stopper verden
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 

#HPstrategi2015 #SettSpor

av NorgeGjest ‎09-13-2012 03:03 PM - endret ‎09-13-2012 03:51 PM

En gang må alltid være den første - også når det kommer til blogging. Jeg hadde gleden av å være tilstede på HP Norge sin strategilansering tidligere denne uken. Der ble blant annet den nye HP-bloggen lansert, så da tenkte jeg at det bare var å hive seg på og prøve å bidra ;)

 

Først og fremst må jeg som tidligere HP-leder gratulere Anita og gjengen med et særs motiverende, engasjerende og vel gjennomført arrangement. Samtidig må jeg takke for muligheten til å delta ved en så viktig anledning.

 

Det som umiddelbart slo meg denne ettermiddagen var at man nå virkelig tar tak i "the ultimate power of HP" - nemlig alle de dyktige menneskene som jobber i HP Norge. For meg har det alltid vært kulturen i HP, The HP Way, som har vært den største differensiatoren i dette fantastiske selskapet. En kultur som setter medarbeideren og kunden i fokus. En kultur som setter fokus, ikke bare på hva du gjør, men måten du gjør det på. Bill & Dave sin måte å lede på fra dekader tilbake, er i mange tilfeller minst like aktuelt i dag.

 

For de som vil vite mer om dette - sjekk eksempelvis Dave Packards 11 Simple Rules fra 1958 - og merk dere gjerne spesielt en av mine favoritter; "If I don’t like this man, I have to get to know him better".

 

Jeg opplever at HP Norge i sin nye strategiske retning tar med seg de viktigste av disse kulturelle bærebjelkene - og bygger videre på dem inn i en ambisiøs, samlende og god strategi som setter enkeltindividet i fokus.

For meg høres det ut som fundamentet til en skikkelig vinneroppskrift.

 

Jeg gleder meg virkelig til å følge HP-gjengen fremover - lykke til!

 Frode Haugli

 

 

Les også hva Anita Krohn Traaseth selv sier om strategien på Hegnarkvinner!

 

Artikkelen er utarbeidet av Monica Sæther

Twitterkommunikasjon fra lanseringen kan leses via #HPstrategi2015 og #SettSpor

Takk til Astrid Valen-Utvik @astridVU og Arnt Eriksen @arntNOR for god ekstern dekning fra salen! :o)

 

Bildet er hentet fra karrierelink.no

0 Ros
Om forfatteren

NorgeGjest

Legg inn en kommentar
Pass på at du velger et unikt navn. Du kan ikke benytte et navn som allerede er i bruk.
Pass på at du velger en unik e-postadresse. Du kan ikke benytte en adresse som allerede er i bruk.
Skriv inn tegnene du ser på bildet over.Skriv inn ordene du hører.
Arrangement
Aug 29 - Sep 1
Boston, MA
HPE Big Data Conference 2016
Attend HPE’s Big Data Conference to learn from peers in every industry and hear from Big Data experts and thought leaders in an exciting, energy fille...
Les mer
Sep 13-16
National Harbor, MD
HPE Protect 2016
Protect 2016 is our annual conference and is the place to meet the world’s top information security talent, discuss new products and share information...
Les mer
Se alle