Garasjen - uten nerden stopper verden
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 

Lagringshistorien gjentar seg: Bli kjent med HP 3PAR - del 1

av NorgeGjest ‎12-06-2013 02:28 PM - endret ‎12-09-2013 12:23 PM

Bli kjent med HP 3PAR -del 1

 

3PAR.jpgHP 3PAR har blitt Norges mest solgte lagringssystem på kort tid. Bli med på en fantastisk reise med et eventyrlig produkt.

 

Det kan se ut som historien gjentar seg. Da Compaq i 2001 lanserte sitt Enterprise Virtual Array, på folkemunne EVA, skulle det vise seg å bli et lagringseventyr. EVA representerte noe nytt, enkel administrasjon og funksjonalitet som f.eks Wide Striping som verden ikke hadde sett maken til. Totalt er det solgt over 1600 EVA systemer i Norge.

Da HP høsten 2012 presenterte HP 3PAR StoreServe var forventningene store, og forventningene er allerede overgått. I 2013 har HP levert omtrent (kanskje mer enn J) én 3PAR hver arbeidsdag og kundene er så entusiastiske og lykkelige at det strømmer inn med suksesshistorier.

 

 

 

 

3PAR online.jpg

 

 

Nylig tok vi kontakt med de 150 første kundene for en uhøytidelig temperaturmåler. Det har gitt oss troen på at HP 3PAR kan bli et nytt eventyr. Vi har nå markedets mest moderne SAN og ca. 100 kunder som sier de gjerne vil være referanser.

 

Hvorfor?

HP 3PAR representerer én SAN-familie for alle.  Her får alle like muligheter. Funksjonalitet som tidligere kun var tilgjengelig på de aller største systemene leveres nå på de minste systemene som ikke trenger å koste mer enn snaut 130.000 NOK. Ett system gir alle samme funksjonalitet. Samme Operativsystem. Samme FirmWare. Samme brukergrensesnitt. Tett integrert med VMware og Microsoft Hyper-V.

 

3parfamilie.jpg

 

Kompromissløst

Ordet kompromissløst er nærmest et fremmedord i bransjen. Et kompromiss er et resultat av forhandlinger der ingen parter får det 100 % som de vil, men alle får noe. Oversatt til lagringsspråket kan det være f.eks. at du vil ha Thin Provisioning, men må ofre ytelse.

 

HP 3PAR er et kompromissløst system der du kan få det meste samtidig. Det er enkelt å forstå. Det er enkelt å integrere. Det enkelt å eie. Og det er rimelig å anskaffe. Det er et system som bygger på en moderne kildekode som gir kundene en fremtidsgaranti i forhold til funksjonalitet som blir lagt til når utviklingen skrider frem. På HP Discover-konferansen i Barcelona, 9. desember, vil vi se det. HP 3PAR er perfekt og forblir perfekt.

Vi utsteder til og med garantier der du kan halvere kapasiteten ift. dagens system eller doble antall virtuelle maskiner du har knyttet til systemet.

Følg med på lanseringene fra Barcelona. Her er noen bloggere som er onsite.

Spesielt interessert? Her er facebooksiden for deg: https://www.facebook.com/hp3parnorway

I neste artikkel vil jeg grave litt dypere i systemet og avsløre hemmeligheten bak den kompromissløse arkitekturen.
Har du ikke tid til å vente? Ta kontakt for workshop, tilbud eller mer informasjon.

 

 

josteinhoset.jpg

Skrevet av Jostein S. Hoset, Salgsspesialist, HP Storage, Hewlett Packard Norge AS

Publisert av Henriette Ask, Hewlett Packard Norge AS

0
Om forfatteren

NorgeGjest

Legg inn en kommentar
Pass på at du velger et unikt navn. Du kan ikke benytte et navn som allerede er i bruk.
Pass på at du velger en unik e-postadresse. Du kan ikke benytte en adresse som allerede er i bruk.
Skriv inn tegnene du ser på bildet over.Skriv inn ordene du hører.
Arrangement
1-3 December 2015
London
Discover 2015 London
Discover 2015 in London, the ultimate showcase technology event for business and IT professionals to learn, connect, and grow.
Les mer
November 2015
Online
Software Online Expert Days
Join us online to talk directly with our Software experts.
Les mer
Se alle