Garasjen - uten nerden stopper verden
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 

TAKK HP - What a great place to work!

av NorgeGjest ‎05-02-2014 12:59 PM - endret ‎05-05-2014 10:21 AM

Untitled.jpg

F.v Kommunikasjonssjef Line Kjendlie, Caroline og prosjektleder og EA Cecilie Lervold

 

Wow! Da var mine to måneder i Hewlett Packard over. Dessverre. For igjen, wow! FOR en bedrift. FOR et opphold. Og sist, men ikke minst: FOR NOEN MENNESKER.

 

HP har gitt meg  en unik mulighet. En mulighet til å teste ut arbeidslivet, en mulighet til å bryne meg på mange nye, spennende arbeidsoppgaver. En mulighet til å få et innblikk i hvordan et så stort og velrenommert selskap holder hjulene i gang. Og jeg har fått være med på MYE. Deltatt på møter, koordinert seminarer, konferanser og events, skrive pressemeldinger, planlegge markedsføringskampanjer - for å nevne noe. De ansatte har vist en enorm tillit til meg som student, og har involvert meg i mange ulike oppgaver, slik at jeg har fått prøvd meg innenfor både business, kommunikasjon, markedsføring og event. Verdifull erfaring som jeg utvilsomt tar med meg videre.

 

Jeg har utelukkende positive ting å si om mine to måneder her i HP. Ikke bare er det på grunn av at det har vært utrolig spennende og lærerikt, men også på grunn av menneskene som er her. Fra dag én har jeg blitt tatt i mot med åpne armer. Folk er oppmerksomme, nysgjerrige og inkluderende. Som en student som er i ferd med å avslutte min bachelor har det vært enormt inspirerende å få jobbe med så mange dyktige, dedikerte og engasjerte mennesker. Og attpåtil er de verdens hyggeligste. Det er ingen tvil om at dette er et sted man trives!

 

Jeg skylder HP en stor takk for at de har åpnet dørene og gitt meg denne muligheten. Det er så mange her jeg vil takke ordentlig for denne fantastiske tiden, men jeg vil likevel trekke frem Line Kjendlie og Cecilie Lervold som har tatt litt ekstra godt vare på meg, og fulgt meg tett disse to månedene. Takk, takk, TAKK!

 

Hipp hurra og alle tommeler opp for HP - håper vi sees igjen!

 

caroline.jpg

 

Skrevet av Caroline Norenberg, Intern i Hewlett Packard Norge AS, studerer Medievitenskap ved Universitetet i Oslo

Publisert av Henriette Ask, Hewlett Packard Norge AS

0
Om forfatteren

NorgeGjest

Legg inn en kommentar
Pass på at du velger et unikt navn. Du kan ikke benytte et navn som allerede er i bruk.
Pass på at du velger en unik e-postadresse. Du kan ikke benytte en adresse som allerede er i bruk.
Skriv inn tegnene du ser på bildet over.Skriv inn ordene du hører.
Arrangement
January 2016
Online
Software Expert Days - 2016
Join us online to talk directly with our Software experts during the online Expert Days - see details below. Software experts do not monitor this foru...
Les mer
Ongoing
See board event postings
Vivit Events - 2016
Learn about upcoming Vivit webinars and live events in 2016.
Les mer
Se alle