Garasjen - uten nerden stopper verden
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 

Talenter på tur

av NorgeGjest ‎11-05-2012 01:48 PM - endret ‎11-12-2012 10:30 AM

HP Norge har et talentprogram der et utvalg unge ansatte blir nominert og valgt ut til å delta i programmet, som varer i et år. Målet med talentprogrammet er personlig utvikling og utvikling i talentenes nåværende stilling. Man får hver sin mentor og utdelt gruppeoppgaver som må løses og presenteres til ledergruppen. I tillegg er det 4 samlinger i året, der talentene samles for å jobbe med ulike temaer. I forrige uke var det tid for årets 3. talentsamling på Beitostølen.

 

Tirsdag kveld ankom 8 talenter, 2 medlemmer fra ledergruppen og 1 fra HR-avdelingen hytta, som viste seg å være stor som et slott. Middagsteamet lagde hjemmelaget pizza og det ble vin, backgammon og prat til de små timer. En riktig god start på samlingen!

 

 

En snøfylt onsdag begynte med en gjennomgang av alle talentenes personlige planer. Alle ble utfordret til å lage sin egen utviklingsplan, ved å bruke ulike verktøy fra talentprogrammet. Planen skal hjelpe talentene å finne ut hvilken karrierevei de vil utvikle seg i. Videre på agendaen presenterte Silje Sundal fra ledergruppen, sin karrierereise i HP, fra et 8-ukers vikariat til å være en del av ledergruppen, på 7 år. Hun gjennomgikk også finans i HP, som hun er ekspert på. En nyttig og lærerik opplevelse for mange.

 

Verner Hølleland, sjef for PC og print-avdelingen i Norge, ankom hytta på ettermiddagen. Middag den kvelden bestod av salmalaks til forrett, reinsdyrstek til hovedrett og Fredrik Young-Halvorsen sin notoriske ostekake:-) Nok en hyggelig kveld med peisknitring i bakgrunnen og vin i glasset.

 

 

Den siste dagen begynte med tilbakemeldinger av talentenes presentasjon og hvordan de løste den første gruppeoppgaven, fra Petter Moseby i ledergruppen. Det var viktig å fokusere på hva som kunne vært bedre i arbeidet med oppgaven, for å forbedre jobben med den siste oppgaven. Et viktig poeng å ta med seg var å sette seg et mål og fokusere på tidsforbruk underveis.

 

Verner Hølleland presenterte videre i programmet, hvordan man kan skape imponerende vekst i HP ved bruk av enkle metoder og modeller. Dette kunne relateres til alle stillinger, i tillegg til salg.

 

Sist på agendaen den dagen var en feedbackrunde, der alle talentene måtte si en positiv ting og gi et forslag til forbedring til hverandre. Ved å være direkte og gi konstruktive tilbakemeldinger, utvikler man seg.

 

Alt i alt, så har det vært en fin tur til Beitostølen med en flott gjeng.

 

 

Artikkelen er skrevet av Monica Lindquist, Scandic Consumer Marketing Manager, HP Norge,

og publisert av Anne Rålien, HP Norge

 

 

Om forfatteren

NorgeGjest

Kommentarer
av SiljeSundal
den ‎11-05-2012 04:33 PM

Utrolig morsomt og inspirerende å være med dere på tur :) HP er i trygge hender!

 

Legg inn en kommentar
Pass på at du velger et unikt navn. Du kan ikke benytte et navn som allerede er i bruk.
Pass på at du velger en unik e-postadresse. Du kan ikke benytte en adresse som allerede er i bruk.
Skriv inn tegnene du ser på bildet over.Skriv inn ordene du hører.
Arrangement
Jun 7-9
Las Vegas
Discover 2016 Las Vegas
Discover 2016 in Las Vegas, the ultimate showcase technology event for business and IT professionals to learn, connect, and grow.
Les mer
Sep 13-16
National Harbor, MD
HPE Protect 2016
Protect 2016 is our annual conference and is the place to meet the world’s top information security talent, discuss new products and share information...
Les mer
Se alle