Garasjen - uten nerden stopper verden
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 

Test og kvalitetssikring/Mobilitet/World Quality Report

av NorgeGjest den ‎10-29-2013 02:03 PM

Test i vekst

Sammen med Capgemini og HP, gir Sogeti ut en årlig rapport som kartlegger test og behov for test. Jeg pleier å sammenligne test med vann og avløp i et hus. Basic, og helt nødvendig!

 

 Capture3.JPG

 

Rapporten avslører at programvaretesting og kvalitetssikring nå står for omtrent en fjerdedel av IT-investeringene. De aller fleste virksomheter satser nå på digitalisering og programvare-applikasjoner blir mer og mer kritisk, ikke minst med tanke på virksomheters renommé. Det tar lang tid å bygge opp et merkenavn, men en mangelfull eller usikret applikasjon er alt som skal til for å risikere å skade omdømmet til virksomheten. Derfor er det så viktig å ikke slurve med testprosessen.

 

 

Capture4.JPGVi ser en kraftig økning innen mobil testing, fra 31 % til 55 % sammenlignet med 2012. Men det er fortsatt 54 % av virksomhetene som deltok i undersøkelsen som ikke testet sine mobile løsninger på de mange mobile plattformene som finnes. Å hoppe bukk over testprosessen fordi man har dårlig tid eller mangler ekspertise, er ikke nødvendig. Det finnes hjelp å få. Managed Testing Services (MTS) modellen fra Sogeti er da et godt alternativ. Da får du både tilgang til de nyeste metodene for test og ekspertise.

 

Et annet poeng som kom frem i rapporten er at test er blitt mer strategisk for kundene enn tidligere.  Vi ser at ny metodikk som fokuserer mer på statisk testing gjør at flere feil fanges opp tidlig i og etter kravprosessen og det gir en positiv ROI, bedre time-to-market og  lavere test kostnader totalt.

 

Jo før man involverer test i programvareutviklingen, jo bedre. Da kan test-ekspertene også kunne høyne kvaliteten på applikasjonene utover det å kun finne og rette opp i feil. 

 

World Quality Report 2013-14 er et samarbeid mellom Sogeti, Capgemin og HP. Rapporten er basert på intervju med over 1500 IT sjefer, CIO-er eller kvalitetsansvarlige som jobber i virksomheter med over 1000 ansatte i 25 land. Last ned den her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

morten_twitter.jpg

Skrevet av Morten Løvstad, CEO, Sogeti Norway

Publisert av Henriette Ask, Hewlett Packard Norge AS

0
Om forfatteren

NorgeGjest

Legg inn en kommentar
Pass på at du velger et unikt navn. Du kan ikke benytte et navn som allerede er i bruk.
Pass på at du velger en unik e-postadresse. Du kan ikke benytte en adresse som allerede er i bruk.
Skriv inn tegnene du ser på bildet over.Skriv inn ordene du hører.
Arrangement
1-3 December 2015
London
Discover 2015 London
Discover 2015 in London, the ultimate showcase technology event for business and IT professionals to learn, connect, and grow.
Les mer
November 2015
Online
Software Online Expert Days
Join us online to talk directly with our Software experts.
Les mer
Se alle