HPE BladeSystem Management Software
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

IE v9 browser does not display OA

Frequent Advisor

IE v9 browser does not display OA

Hi,

 

I am using Internet Explorer v9 to connect to my Onboard Administrator.

 

I cna log in, and the browser shows the regsitration of events, but it does not display the enclosure.

 

I get an error message:-

 

Page load error

 

Type mismatch

 

If any body can provide any input on what this means it would be appreciated.

 

Thanks

Andrew

3 REPLIES
HPE Pro

Re: IE v9 browser does not display OA

Hi,

 

I had come across this error on my IE 10 and found that TLS and SSL were disabled.

Under Internet Options -> Advanced Tab -> Security Settings, enable Use SSL 3.0 and Use TLS 1.0

 

 

Thank You!
__________________________________________
Was the post useful? Click on the white KUDOS! Star.

I am a HP employee

Advisor

Re: IE v9 browser does not display OA

Just to add in here that I was unable to login in at all with IE11 until in Tools (the wheel cog) -> Compatibility Settings and then added in all the IP addresses of the blades and that of the OA also.
HPE Pro

Re: IE v9 browser does not display OA

To recover the Onboard Administrator GUI when this occurs, clear the browser cache and refresh the GUI web page. If this does not recover the GUI, close and reopen the browser and then reload the GUI

I work for HP
A quick resolution to technical issues for your HP Enterprise products is just a click away HP Support Center Knowledge-base
See Self Help Post for more details