HPE Service Manager / Service Center Support and News Forum
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

attachment issue

SOLVED
Go to Solution
Highlighted
Frequent Advisor

attachment issue

Hello,

 

I have an issue when opening an incident. when I try to add an attachment, it's not saved. But it saves on update.

 

Can anyone help?

 

Thank you

1 ACCEPTED SOLUTIONS
Valued Contributor

Re: attachment issue

Do you have the Delay Assigning Incident Number set to active in your IM environment profile? Attachments need the IM number before they can be saved so this option must be set to off. 

9 REPLIES
Valued Contributor

Re: attachment issue

Do you have the Delay Assigning Incident Number set to active in your IM environment profile? Attachments need the IM number before they can be saved so this option must be set to off. 

Honored Contributor Honored Contributor

Re: attachment issue

Hi,

As said above if you want to say that when you add attachment while submitting ticket the you have populated the ticket number as attachment are save i SYSATTACHMENTS table with reference to ticket number only.

hth,

____________________________________
Assign Kudo, if found post useful and mark it accepted if solves the issue.
Frequent Advisor

Re: attachment issue

It didn't fix the issue. any other suggestions?

thx
Honored Contributor Honored Contributor

Re: attachment issue

What did you changed?
____________________________________
Assign Kudo, if found post useful and mark it accepted if solves the issue.
Frequent Advisor

Re: attachment issue

I unchecked Delay Assigning Incident Number
Honored Contributor Honored Contributor

Re: attachment issue

Did you log out and log back in before testing?

----------------------------------------------------
Kudos - what, where, how, and why
Want Good Answers? Ask Good Questions...
HPE Expert

Re: attachment issue

[ Edited ]

Hello,

> I have an issue when opening an incident. when I try to add an attachment,
> it's not saved. But it saves on update.

What kind error message did you see when you done save?
Which SM version do  you use?
Which client type did you use?
Can you reproduce it with small file or not? Does it depend file size?
Check Max Attachment Size/Total Attachment Size in the general tab if you can save with small attachment.
 System Administration > Base System Configuration > Miscellaneous > System Information Record > General Tab

Regards,

 

Maehara

"HP Support
If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution."
Frequent Advisor

Re: attachment issue

thx a lot. the issue was fixed

Occasional Visitor

Re: attachment issue

Hi Experts,

 

Please help me on this problem.

I have unchecked the Delay Assigning Incident Number in the environment profile, but it didn't work.

After uncheck, I also have log out and log in but the attachment on the logging phase still not saved until I reattached the file and update the ticket.

 

I used HP SM 9.32 both server and client.

 

Thanks and Regards,

Silvia