LoadRunner Practitioners Forum
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Error while running the scenario!

Occasional Advisor

Error while running the scenario!

[ Edited ]

I have installed the whole LoadRunner application on my machine. There is a windows client application installed on my machine which  I am testing. The application manager part of the software is installed on a server. I have added "server" as the load generator. Controller is installed on the the same machine.

  

 I am getting an R6025 error - pure function call for mmdrv.exe, each time I run a scenario

 

Please see attached image of the erros.

 

Any help?

2 REPLIES
Highlighted
HPE Expert

Re: Error while running the scenario!

Hi, 

 

Can you please create a new post for this question as the issue is different from the initial one? 

Please add information about the protocol you are using to record the application and if the script replays without issues in the VuGen.

Can you please confirm if you tried to add the application server machine as a load generator?

 

Kind regards,

HPE Support
If you haven’t tried it yet, come and join us in our entitled forums at Support Customer Forums

If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution and give Kudos to the author for their assistance.
HPE Expert

Re: Error while running the scenario!

Hi

In addition we need more information about your LoadRunner version and operative system.

Please check if you have "WinInet Replay" checked in the Runtime setting and uncheck.

 

Rodolfo Leitón

HP LR/PC Support

If you are customer you can try posting on our internal forums for more personalized support.

For LoadRunner here.
For Performance Center here.

If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.

If you found this information useful please leave a kudo.