LoadRunner Practitioners Forum
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

LR 11.5 vuGen fails on first iteration, loads image on second iteration

Occasional Contributor

LR 11.5 vuGen fails on first iteration, loads image on second iteration

Windows Vista Home Premium, SP 2, UAC disabled. Java SE 1.7, Update 51

IE 9

LR 11.52

Attaching script, and detailed logs. Dont understand why the first iteration fails, but the second iteration is successful.

Correlated the parameters before running the script. 

Please let me know if any more info is reqd. 

1 REPLY
HPE Expert

Re: LR 11.5 vuGen fails on first iteration, loads image on second iteration

[ Edited ]

Hi Ani,

 

In your script there are duplicated steps which can cause problems during replay. 

 

Could you please check in Recording options-> Port mapping -> capture level if during recording the  option: "Socket level and WinInet level data"  was selected.

 

Choosing this option leads to duplicated steps and it should be  used only as a workaround in special cases.

http://support.openview.hp.com/selfsolve/document/KM1268690 .

 

Please try to record your script again using either Socket level data or WinInet level data and not "Socket level and WinInet level data"

 

Kind regards,

 

HPE Support
If you haven’t tried it yet, come and join us in our entitled forums at Support Customer Forums

If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution and give Kudos to the author for their assistance.