LoadRunner Practitioners Forum
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

SSL protocol error when attempting to read with host

Highlighted
Valued Contributor

SSL protocol error when attempting to read with host

Hi,

 

While running the script in Performance Center i am getting the below errors.

 

"SSL protocol error when attempting to read with host"

 

Does any one experienced this error before? If so, would you please share me the details for the work around?

 

 

Thanks,

Pathan

4 REPLIES
Honored Contributor Honored Contributor

Re: SSL protocol error when attempting to read with host

Provide more details...like error code.

 

Add the following statement to the beginning of the script:

web_set_sockets_option("SSL_VERSION", "3"); 

 

This forces the SSL connection to the server to use version 3 of the SSL protocol rather than letting the server suggest a version during the connection handshake.

Occasional Visitor

Re: SSL protocol error when attempting to read with host

Try to put below code at the start of of script

 

use web_set_sockets_option("SSL_VERSION", "TLS");

Visitor

Re: SSL protocol error when attempting to read with host

I had the same issue.     The suggestion to use 

web_set_sockets_option("SSL_VERSION", "TLS");

worked

Frequent Advisor

Re: SSL protocol error when attempting to read with host

We had same issue on vugen 11.50,  we tried the following option which worked for us. 

 

Run-Time Settings -> Preferences -> Select "WinInet Replay Engine instead of Sockets (Windows Only)."