LoadRunner Practitioners Forum
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

when using lr_db_connect to connect database ,it seems lr_db_connect not recognizing it.

Occasional Advisor

when using lr_db_connect to connect database ,it seems lr_db_connect not recognizing it.

 

i am getting following error message ,when trying to connect databse on vugen script.i am using version 11 and http/html protocol.

Error: C interpreter run time error: Action.c (4):  Error -- Unresolved symbol : lr_db_connect.

5 REPLIES
HPE Expert

Re: when using lr_db_connect to connect database ,it seems lr_db_connect not recognizing it.

In order to use lr_db_connect you need to create a "Web Services" script.

Occasional Advisor

Re: when using lr_db_connect to connect database ,it seems lr_db_connect not recognizing it.

i am using http protocol.  how do i connect sql server database when using http protocol ? i want to use some data from database on fly . please give me a quick reply on this.

Regular Advisor

Re: when using lr_db_connect to connect database ,it seems lr_db_connect not recognizing it.

Hi Nannapethi,

 

Did you find a workaround for this?   I am running into same issue.

 

Thanks,

Ray

GC1
Occasional Visitor

Re: when using lr_db_connect to connect database ,it seems lr_db_connect not recognizing it.

Create Multiprotocol script. Web (HTTP/HTML) and We services and you can use lr_db_connect function. Also you can record your script in HTTP mode
Highlighted
Frequent Visitor

Re: when using lr_db_connect to connect database ,it seems lr_db_connect not recognizing it.

I got below error. Error: DB Connection failed {"ORA-12154: TNS:could not resolve the connect identifier specified. 

What the problem is? Please help me out.