LoadRunner Support Forum
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

\favicon.ico (404 error) while recording in Loadrunner

Occasional Advisor

\favicon.ico (404 error) while recording in Loadrunner

I have been trying to record a website, when I manually navigate through the website its works fine but when I try to record the same website in Loadrunner after the Login Page it throws 404 error. I have already tried recording in Firfox and IE.

 

I am using LR11. 

2 REPLIES
Highlighted
HPE Expert

Re: \favicon.ico (404 error) while recording in Loadrunner

You get a 404 for that .ico file? Does it allow you to continue recording though? You can set port mapping options in order to record as well.

 

Regards,

Mario M.

HP LR/PC Support

If you are customer you can try posting on our internal forums for more personalized support.

LoadRunner:
http://h30499.www3.hp.com/t5/LoadRunner-Support-Customer/bd-p/loadrunner-support-customer-forum

Performance Center:
http://h30499.www3.hp.com/t5/Performance-Center-Support/bd-p/performance-center-support-customer

How to:
http://www.youtube.com/watch?v=4ChlysWupWM

If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
Occasional Advisor

Re: \favicon.ico (404 error) while recording in Loadrunner

Hi Mario,

 

Thanks for your reply.

 

I am not sure why am I getting 404 error. Yes it allows me to continue recording, but it is of no use as I get "The requested URL /favicon.ico was not found." error everytime it goes through the login page.

 

How exactly the port mapping options should be set for this type of case?

 

Regards,

Trivani Nandy