Network Management / (OpenView-NNM) Support and News Forum
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

iSPI QA probe configuration http 404

Regular Visitor

iSPI QA probe configuration http 404

[ Edited ]

After installed QA.  I try to configuart probe follows by document

 

"You can configure the QA probes (tests on network such as Cisco IPSLA tests) on the device
managed by NNMi using the Probe Configuration form or the nmsqaprobeconfig.ovpl
command line utility in NNM iSPI Performance for QA 9.10 version."

Thus....

 

Select the node, and click on Actions -->Quality Assurance --->Probe Configuration

 

but it is show http 404 error, but other page of quality assurance pages are working? why? any idea? 

qa1.jpg

 

qa2.jpg

 

 

but  Configuration--->Quality Assurance Configuration console is working

qa3.jpg

4 REPLIES
Regular Visitor

Re: iSPI QA probe configuration http 404

working now. For nnmi+QA installation, 4G RAM is too less.

Frequent Advisor

Re: iSPI QA probe configuration http 404

So your fix was just to increase the RAM?  I have this exact 404 issue when trying to setup probes, NNMi, iSPI Performance for Metrics, and iSPI Performance for QA all on the same server.

Established Member

Re: iSPI QA probe configuration http 404

Hello Expert,

I have the same issue in iSPI QA probe configuration http 404.I do not think error is due to  memory ,I have 12 GB of RAM in my system.Pls help to resolve the issue. Thq status of qajboss is running but there is no PID value set.So pls help to resolve this issue.NNMi and QA version are same and are installed on windows server 2008 R2 SP1 64 bit OS.

Established Member

Re: iSPI QA probe configuration http 404

I am facing the same error ..and my system has 24GB  RAM