Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

netconf not working

SOLVED
Go to Solution
Regular Advisor

netconf not working

[ Edited ]

I have a machine running hp-ux 11vi3 patched with march 2013 QPK, but everytime we reboot it the local IP address is blank, we APA setup for networking and the netconf file appears to have th correct information in it.

What else can i check to see why i am having this problem?

thanks

 

 

P.S. This thread has been moved from HP-UX>System Administration to HP-UX > networking. -HP Forum Moderator

 

4 REPLIES
Acclaimed Contributor Acclaimed Contributor

Re: netconf not working

[ Edited ]

The APA config itself?

Try "hpsum" to check the settings. Maybe they are not permanent?

 

Do you have more than 1 netconf file, like a netconf.old?

 

Does

 

# nwmgr -S apa

show the correct configuration after a reboot?

 

Any message in rc.log file?


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Regular Advisor

Re: netconf not working

here is what nwmgr -s apa showed me, everythign looks ok

 

 

nwmgr -S apa
Class    Mode        Load      Speed-               Membership
Instance             Balancing Duplex
======== =========== ========= ==================== ===========================
lan900   LACP_AUTO   LB_MAC    2 Gbps Full Duplex   2,5
lan901   LACP_AUTO   LB_MAC    2 Gbps Full Duplex   1,4
 

Regular Advisor

Re: netconf not working

only one netconf file, so no .sav or .old ones that i can find any where on the system.
Regular Advisor

Re: netconf not working

I found the problem , i did find a netconf.ipv6 file.. once removed since we are not using ipv6 i rebooted and it came up like its supposed to...YEAH...thanks for the help and advice..