HPE Blog, Turkey
1754404 Üyeler
3309 Çevrimiçi
108813 Çözümler
Yeni Makale
HPE_Türkiye

HPE Partner Kick Off ile Fırsatlar Dünyasının Kapısını Bu Yıl Bakü’de Araladık

HPE Türkiye olarak her yıl düzenlediğimiz HPE Partner Kick Off etkinliğimizi bu yıl Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirdik. “A world of opportunities, together!” mottosuyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz, yaklaşık 350 kişinin katılımıyla büyük bir coşkuya sahne oldu. HPE’nin Türkiye’deki iş ortaklarının edindikleri farklı yetkinlikleri ve tecrübeleri bölgeye sunabilmeleri adına ne gibi fırsatların olabileceğini de katılımcılarımızla paylaştığımız etkinliğin açılışında Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçisi Doçent Doktor Cahit Bağcı ve Ticaret Başmüşaviri Yakup Sefer de yer aldı.

HPE KICK OFF son.jpg

 HPE olarak sponsorlarımızla beraber pazara gidiş modeli olarak pek çok alanı adreslediğimiz, bütün ekosistemimizi dahil ettiğimiz HPE Partner Kick Off etkinliğimize büyük önem veriyoruz. HPE Türkiye üst düzey yöneticilerinin yanı sıra bölge yöneticilerimizin de katılımıyla tüm iş ortaklarımızı içinde bulunduğumuz yılın öncelikleri konusunda bilgilendiriyor, iş ortaklığı yaptığımız üreticilerimizle HPE kanal iş ortaklarımızı buluşturarak yeni fırsatların yolunu açıyoruz. HPE’nin önümüzdeki yıla dair stratejilerini ekosistemimizle paylaşıyor, projeleri kazanmak için önemli olan, öne çıkan temaların, iş yapış şekillerinin üzerinden geçerek ihtiyacımız olan yaklaşımların altını çiziyoruz.

Tüm bunların yanında geçtiğimiz yılın başarılarını kutlamak etkinliğimizin önemli bir parçasını oluşturuyor. HPE Partner Kick Off, öne çıkan iş ortaklarımızın başarılarını ve projelerini ödüllendirmek, görünürlüklerini arttırmak için bize güzel bir fırsat sunuyor.

Gücümüzü Birlikteliğimizden Alıyoruz

HPE geniş bir yelpazede hizmet veren bir şirket. Etkinliğimizi de buna uygun olarak tüm iş birimlerine dokunacak bir kapsayıcılıkta yapmaya özen gösteriyoruz. İş ortaklarımıza başarı hikayelerini paylaşabilecekleri bir ortam sunarak neleri doğru yaptıklarını, örnek nitelikteki yaklaşımların nasıl olması gerektiğini bizzat kendilerinden dinliyoruz. Anlattıkları hikayeler, tüm ekosistemimize ilham veriyor.

Bu yıl ana temamız olan “A world of opportunities, together!”, önümüzdeki fırsatları keşfetmek için güçlerimizi birleştirme çağrısını simgeliyordu. Biz HPE olarak fırsatları ancak iş birliği yoluyla ve güçlerimizi birleştirerek doğru şekilde değerlendirebileceğimize inanıyoruz. Etkinliğimizin akışını da bu tema doğrultusunda önümüze çıkan fırsatları doğru değerlendirmek, lehimize çevirmek, gelire dönüştürebilmek için HPE portföyünü, stratejilerini ve iş yapış şekillerini nasıl ele almamız gerektiği üzerine kurguladık.

Bunun için İş birliği, İnovasyon, Farklılaşma, Liderlik ve Dönüşüm olmak üzere beş tema belirledik. Etkinlikteki her bir sunumu bu temalardan birine odaklanacak şekilde tasarladık. HPE portföyünü ve stratejisini bu temalar üzerinden verdiğimiz mesajlarla iş ortaklarımıza yansıttık.

Bunun yanında farklı bölgelerin Türkiye’ye bağlanması eşliğinde, HPE’nin Türkiye’deki iş ortaklarının edindikleri farklı yetkinlikleri ve tecrübeleri bölgeye sunabilmeleri adına ne gibi fırsatların olabileceğini katılımcılarımızla paylaştık. Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçisi Doçent Doktor Cahit Bağcı’nın ve Ticaret Başmüşaviri Yakup Sefer’in de toplantımızın açılışında yer alması, her iki ülke arasındaki dostane ilişkilerden dem vurarak fırsatlardan bahsettikleri açılış konuşmaları her açıdan oldukça önemliydi.

Konuk konuşmacımız Levent Erden’in hıza ayak uydurmaya, müşterilerin ayakta kalmasına yardımcı olmaya dikkat çeken konuşması da iş ortaklarımız üzerinde ilham yaratacak nitelikteydi.

Yeni Yılda, Yeni Başarılara, Yeni Ufuklara

Bu motivasyon yaratan, heyecan veren etkinlik, bütün ekosistemin bir araya gelmesi, insanların birbirinden öğrenmeleri, ilişkilerini genişletmeleri için zemin hazırlıyor. Bu sadece iş ortaklarımızı değil, bölgesel yöneticilerimizi, HPE’nin birlikte çalıştığı diğer üreticileri, dağıtıcıları ve sponsorlarımızı da kapsıyor.

Elbette ki eğlence de bu etkinliğin güzel bir parçasıydı. Çünkü başarıyı sadece takdir etmekle kalmayıp kutlamak da gerekiyor. Bu noktada da güzel bir platform oluşturduğumuza inanıyoruz.

Sonuç olarak katılımcılarımızın içeriği oldukça beğendiği ve 2024’e başarma arzusuyla adım attığına dair pek çok yorum ve geri bildirim aldık. Bu da bizi son derece memnun etti.

Bu güzel etkinlikte bizi yalnız bırakmayan tüm katılımcılarımıza, yöneticilerimize, Ana Sponsorumuz Intel’e, Etkinlik Sponsorlarımız Broadcom, Cohesity, Commvault, Ingram Micro, Microsoft, Netex, Prolink, Qumulo, SUSE, TD SYNNEX ve VMware’e teşekkür ediyoruz.

Bir sonraki yılın etkinliğinde, yeni başarılarımızı kutlamayı dört gözle bekliyoruz.

0 Övgü Puanı
Yazar Hakkında

HPE_Türkiye