Array Performance and Data Protection
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Qlogic 57810 iSCSI problems

 
SOLVED
Go to solution
craig_moore
Occasional Visitor

Qlogic 57810 iSCSI problems

Hi All,

We're having some problems connecting to a Nimble storage system using a Qlogic 57810 10Gb iSCSI card.

Interested to see if anyone else has experienced the same problems.

Presentation of LUNs is very random with not all appearing on all hosts even though all hosts and adapters are in the same initiator group.

Firmware on the Qlogic cards is currently running version 7.12.0

Current version of Nimble OS is 2.2.8-252438-opt

Also removing host adapters from initiator groups doesn't seem all that dynamic with hosts still able to access LUNs until rebooted.

I'd like to use the iSCSI offload features of the card rather than use a software initiator...

Anyone else had a similar issue?

Thanks,

-C.

Just an addendum to this.... the problem turned out to be a duplicate IP address on the iSCSI network and the MTU not being set to 9000 throughout.

All fine now,

Thanks

1 REPLY
chris24
Respected Contributor
Solution

Re: Qlogic 57810 iSCSI problems

This issue looks exactly like MTU, however you discovered this.

Also removing host adapters from initiator groups doesn't seem all that dynamic with hosts still able to access LUNs until rebooted.


The ACL's are only queried at the point of the iscsi login session, as such changing the igroup while the session is active will not drop any connections until the next login i.e reboot.