HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

BL 20 p server and Enclosure

 
HP Probook 4520s
Occasional Contributor

BL 20 p server and Enclosure

Customer still has BL 20 p servers in use. They have a problem with a server not powering on. It is in an amber light condition then the red health light flashes in about 10 second intervals, then goes solid. I have changed out every piece of hardware in the blade server. Procesors, memory, system board, procesor power modules, power board, mezzanine boards and hard drive backplane. No change. I then tried another working blade server in the enclosure slot and received the same symptoms on that blade. I then put it back in it's respective slot on the same enclosure and it now reacted with a solid amber light and flashing red light. I am suspecting the backplane and power board of the enclosure. Has anybody run across an issue like this on the BL p enclosure? Does anybody have a solution?
1 REPLY
David Claypool
Honored Contributor

Re: BL 20 p server and Enclosure

Access the iLO on one of the blades in the enclosure and click on the p-Class tab and check the logs for information. Depending on the power configuration there may not be enough available power to start up.