BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

BL460 G7 Caution","iLO 3","07/24/2012 03:54","07/24/2012 03:54","1","Server reset.",

 
Aissa
Frequent Advisor

BL460 G7 Caution","iLO 3","07/24/2012 03:54","07/24/2012 03:54","1","Server reset.",

Hi,

 

After updatting my server  BL460c G7 with the SPP 10.00 i have this error !

 

BIOS is 2011/05/05 and iLO3 is 1.28

the xxxxxxxxxx is for my company name

 

"1035","Informational","iLO 3","07/24/2012 04:45","07/24/2012 04:45","1","Browser login: OAtmp-xxxxxxxxxx-500E2834 - 10.10.41.5(DNS name not found).",

"1034","Informational","iLO 3","07/24/2012 04:45","07/24/2012 04:45","1","New user: OAtmp-xxxxxxxxxxx-500E2834.",

"1033","Informational","iLO 3","07/24/2012 04:45","07/24/2012 04:45","1","Deleted user: OAtmp-xxxxxxxxxx-500D780E.",

"1032","Caution","iLO 3","07/24/2012 04:42","07/24/2012 04:42","1","Server reset.",

"1029","Informational","iLO 3","07/24/2012 04:42","07/24/2012 04:05","4","Server power restored.",

"1031","Caution","iLO 3","07/24/2012 04:40","07/24/2012 04:40","1","Server reset.",

"1030","Caution","iLO 3","07/24/2012 04:06","07/24/2012 04:06","1","Server reset.",

"1028","Caution","iLO 3","07/24/2012 04:05","07/24/2012 04:05","1","Server reset.",

"1027","Caution","iLO 3","07/24/2012 03:54","07/24/2012 03:54","1","Server reset.",

"1018","Informational","iLO 3","07/24/2012 03:54","07/24/2012 03:04","10","Server power restored.",

 

Doing this all the night, i stop the server when i arrive at work. We have 4 other BL460c G7 with no problem

 

Any help will be welcome.

 

3 REPLIES
Aissa
Frequent Advisor

Caution iLO 3 07/24/2012 04:05 1 Server reset.

just to make the title appear

Jan Soska
Honored Contributor

Re: Caution iLO 3 07/24/2012 04:05 1 Server reset.

Have you tried reset ilo? Maybe reseat server from chasis?

jan
Oscar A. Perez
Honored Contributor

Re: Caution iLO 3 07/24/2012 04:05 1 Server reset.

iLO is just informing you that it is detecting the server getting reset over an over.  Is there anything in the IML log?  There could be a bad DIMM in that system that is causing this.




__________________________________________________
If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!