HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

BL460c loses power control.

 
Roman Kurakin
Occasional Visitor

BL460c loses power control.

Probably this problem is known. Time to time some BL460c loses power control. No power on via iLo no even button press on the front panel do not turn server on. The only know solution is the reinserting blade in to enclosure. But this solution is not remote enough ;-)
The only command that shows some diagnostics was:
hpiLO-> start /system1
status=2
status_tag=COMMAND PROCESSING FAILED
error_tag=COMMAND ERROR-UNSPECIFIED
Failed to power on server.
All other actions to power on server are silently do nothing.
4 REPLIES
Raghuarch
Honored Contributor

Re: BL460c loses power control.

Hi,

What is the version of ILO and OA you are using?

From the OA CLI you can execute command reset server Bay number which will serve your purpose.

Roman Kurakin
Occasional Visitor

Re: BL460c loses power control.

iLo firmware version now is 1.50.
OA 2.04.
`poweron server 8 normal` also do nothing, or there is some other way to "reset" the server?
David Claypool
Honored Contributor

Re: BL460c loses power control.

Check the entries in the IML of the blade and also the event log in OA to see what's happening...
Raghuarch
Honored Contributor

Re: BL460c loses power control.