BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

BL60p and SAN connectivity

 
MR Dorobantu Dragos
Frequent Advisor

BL60p and SAN connectivity

I have a BL60p with FC connections and OctalFC SAN connectivity.
I have hp-ux 11iv2 installed and started up on blade but the connection to a SAN switch wont come up!
The fcmsutil shows the following:
fcmsutil /dev/fcd0

Vendor ID is = 0x001077
Device ID is = 0x002312
PCI Sub-system Vendor ID is = 0x00103c
PCI Sub-system ID is = 0x001329
PCI Mode = PCI-X 133 MHz
ISP Code version = 3.3.18
ISP Chip version = 3
Previous Topology = UNINITIALIZED
Link Speed = UNKNOWN
Local N_Port_id is = None
Previous N_Port_id is = None
N_Port Node World Wide Name = 0x50060b000085c34d
N_Port Port World Wide Name = 0x50060b000085c34c
Switch Port World Wide Name = 0x0000000000000000
Switch Node World Wide Name = 0x0000000000000000
Driver state = AWAITING_LINK_UP
Hardware Path is = 0/2/1/0
Maximum Frame Size = 2048
Driver-Firmware Dump Available = NO
Driver-Firmware Dump Timestamp = N/A
Driver Version = @(#) libfcd.a HP Fibre Channel ISP 23xx & 24xx Driver B.11.23.04 /ux/core/isu/FCD/kern/src/common/wsio/fcd_init.c:Oct 18 2005,08:21:11

And the SAN switch port change states from In_sync; No_sync and port_flt.

I do not know how to solve this problem.

2 REPLIES
Oleg Koroz
Honored Contributor

Re: BL60p and SAN connectivity

had you resolve that ? Where is the problem: in the conditioning cards ?
MR Dorobantu Dragos
Frequent Advisor

Re: BL60p and SAN connectivity

Thanks for help but I solved the problem, one FO port from blade was bad. After I changed the port everything came back to normal.