BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

BL860C Voltage fault error in system log from the BMC

Jennifer L. Johnson
Occasional Contributor

BL860C Voltage fault error in system log from the BMC

I am getting two errors on boot from a BL860C:

One from the system log:
3 BMC *3 0x2000000004020060 FFFF0106D4020300 VOLTAGE_FAULT 00:00:04

This one on the console below:
WARNING[3]: Failed I/O slot(s) deconfigured

The system will not boot either. It boots Windows 2003 from the SAN. Any idea what is wrong?
3 REPLIES
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: BL860C Voltage fault error in system log from the BMC

The BMC messages looks like related to the servers battery that needs replacement.

Any other messages in MP logs?

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Jennifer L. Johnson
Occasional Contributor

Re: BL860C Voltage fault error in system log from the BMC

No Torsten, no other errors. I was going to place a hardware call, but I couldn't find anything on which part needs replacing. Do you have any links that you could post? Thanks again for your reply.
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: BL860C Voltage fault error in system log from the BMC

The only I/O slots I can think of are the mezzanine cards. But I assume there are more related logs.

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!