BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Blade Proliant BL460C G7 - Cannot Mount CD or ISO Image

Tusharp
Occasional Contributor

Blade Proliant BL460C G7 - Cannot Mount CD or ISO Image

The Question may sound stupid, But I am having problems loading CD/ISO Image.

 

We have a C7000 Chassis and I am trying to Setup the Blade 460C G7 with Operating System Windows 2008. We have chassis loaded with 13 Half height and 1 Full height blades. 7 Blades are setup with VM, 4 Blades setup with Windows 2003/2008and two blades with Redhat. I was able to mount the ISO for the other blades and Install the OS. The Blade in Question is in Slot 14.

 

After opening the Remote console, I cannot mount the DVD/ISO. When I try to mount the DVD/ISO. Screen freezes and then goes blank. I am using IE 6.0.2900.5512 XPSP_Sp3_GDR.101209-1647 and also tried Firefox. I also tried on another machine running Windows 2008/IE8. I get the same results...

 

Has anyone encounter this problems.

 

3 REPLIES
Johan Guldmyr
Honored Contributor

Re: Blade Proliant BL460C G7 - Cannot Mount CD or ISO Image

Hello,

firmware levels on the OA, ILO and BIOS?
This uses JAVA so maybe that might be a problem but I guess it shouldn't if you tried on multiple machines.
Jimmy Vance
HPE Pro

Re: Blade Proliant BL460C G7 - Cannot Mount CD or ISO Image

Have your reset iLO, or re-inserted the blade?




__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!      I work for HPE

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Keith Templin
Occasional Collector

Re: Blade Proliant BL460C G7 - Cannot Mount CD or ISO Image

One thing you can look at doing is to having the iLO mount the ISO directly with no middleman.

 

Check out my blog http://torxsmind.blogspot.com/ where I detailed how to setup a IIS server and how to mount these using the OA.