HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

C7000 Enclosure Fails to perform well after update to 2.21

 
Christian Meisch
Occasional Contributor

C7000 Enclosure Fails to perform well after update to 2.21

I updated my enclosures to 2.21. I do not remember what they were at before the update. 3 of the 4 systems had not issues. The 4th however... well... What a pain in the butt.

Here is the HW Config:
C7000 Enclosure 3 phase fully populated with Fans and Power supplies.

VC 1, 2, 5, 6, 7, 8 all have VC Ethernet modules.

VC 3, 4 have VC 4GB FC Modules.

After Updating the OA I cannot see the Firmware Maintenence tab. VC 7 shows a Firmware Mismatch error. VC 8 shows powered up however the VC Conection fails and I cannot connect to it directly. I tried updating the firmware of the VM Models. The process is terribly slow. I hit update and go to lunch and it will still be updating when I get back.

HP has asked me to Hard Boot the whole enclosure.

My question. Anyone see this before and what did you do to resolve.

Thanks!!
5 REPLIES
MichelNL
Advisor

Re: C7000 Enclosure Fails to perform well after update to 2.21

- After Updating the OA I cannot see the Firmware Maintenence tab.

The tab is gone. Instead you have a link on the left.
It's under "System and Devices" en then under the "Rack Overview" link.
MichelNL
Advisor

Re: C7000 Enclosure Fails to perform well after update to 2.21

See the attachment for a picture where the link is. :)
JKytsi
Honored Contributor

Re: C7000 Enclosure Fails to perform well after update to 2.21

Hi,

Try Virtual Connect Support utility to update the VC modules. Updater in VC manager works very badly =)
Remember to give Kudos to answers! (click the KUDOS star)

You can find me from Twitter @JKytsi
Raghuarch
Honored Contributor

Re: C7000 Enclosure Fails to perform well after update to 2.21

Firmware Maintenence tab.
It's under "System and Devices" en then under the "Rack Overview" link.

Above is the new change in the OA Firmware.
This is an expected behaviour so no need to worry.

What is the version of VC you are using?

Did you try reseting the OA?

If you don't want to Poweroff server can you try removing the OA Board and Inserting the same. Check does VC work?
Christian Meisch
Occasional Contributor

Re: C7000 Enclosure Fails to perform well after update to 2.21

Thank you for all the replies. When I go to were the firmware indicators are the website errors out.

Will try the VC Update utility.

Yanking out the OA is an idea but I have heard of people's OA's shorting out when doing this... But if push came to shove I would.

Thanks all. Will try it out and let you know.