BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

C7000ilo2 Auto login failing when connecting to the integrated remote desktop.

SOLVED
Go to solution
beckly999
Occasional Visitor

C7000ilo2 Auto login failing when connecting to the integrated remote desktop.

Having a little trouble with a C7000 blade chasis where the blades in slots 1-4 connect ok through ilo2 however when trying to connect to a blade in slots 9-12 its displaying a login page.

 

Have tried the following:

reapply the firmware 2.41, even upgraded to 2.60

reset ILO2 controller

recreated the Web Certificate

removed the blade

re confirmed the enclosure bay IP adresses..

can ping the ilo2 port through CLI

 

so am a little lost now what to try next.

 

Can anyone help?

 

Have attached a screenshot to show you what I mean, doesn't even look correct!!!

 

Thanks

3 REPLIES
Solution

Re: C7000ilo2 Auto login failing when connecting to the integrated remote desktop.

What is the model of the blades that you're having problems with?

 

When I've had problems like this in the past, it's been with running newer servers in my chassis with outdated Onboard Administrator Firmware.  I would recommend updating your OA Firmware first to the latest version (v3.31):

 

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=3709945&prodSeriesId=1844065&prodNameId=3692952&swEnvOID=4064&swLang=8&mode=2&taskId=135&swItem=MTX-c80735d5fec54251856fff3cdc

 

From your screenshot, it looks like you're running a relatively old version of ILO Firmware as well, so I would update that firmware as well when you get a chance (v2.06 is the latest):

 

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=3709945&prodSeriesId=3884098&prodNameId=3884099&swEnvOID=4064&swLang=8&mode=2&taskId=135&swItem=MTX-813fb13d730143ed9ac544bd86

 

Give that a shot first and let us know how it goes.  If it's still not working, let us know and we'll go from there...

 

Good luck!

 

beckly999
Occasional Visitor

Re: C7000ilo2 Auto login failing when connecting to the integrated remote desktop.

I've updated the firmware for both the OA and the blades now. The issue was actually to do with IE. Had been running ie6, updated to 7 and cleared then done a reset in the admin options - that initially had a problem so think it was down to the hp addons.

Thanks for your suggestions though.

Cheers
Stuart
twinklemani
Occasional Visitor

Re: C7000ilo2 Auto login failing when connecting to the integrated remote desktop.

I had the same problem with ILOs where integrated to Oneview and the problem got solved after firmware upgrade on one Bay and the actual thing happened in the background is ILO clock sync with HP oneview I guess. 

 

and  is there any command to sync the ILO clock and HP oneview?