BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Cannot login to c7000 during Acronis Multicast

Jake Mason
Advisor

Cannot login to c7000 during Acronis Multicast

So over the weekend, we were imaging 5 PCs using Acronis multicast. While this was happening, I was trying to login to our c7000 to see the status of the blade we have Acronis installed on. For some reason, I could not even get to the login screen of the enclosure. I even tried pulling up command prompt and I would maybe get one reply every 3-4 times I tried pinging. With that being said, I can successfully ping all 6 blades we have inside the c7000.

Also, I noticed I could not access anything on the front display, it just stayed black the entire time.

Then later on, we received multiple emails from the c7000. I would have to copy the emails over at work tomorrow to see exactly what they said but it seemed like it had something to do with the power being low or something.

I know the firmware is about a year out of date, could that possibly be the issue?

Oh and also the system has fully redundant fans and power supplies.
3 REPLIES
Jake Mason
Advisor

Re: Cannot login to c7000 during Acronis Multicast

Also to note: Everything is fine if I do Unicast. Also, the c7000 comes right back online right after the multicast is done.
Johan Guldmyr
Honored Contributor

Re: Cannot login to c7000 during Acronis Multicast

Is the c7000 OA ethernet interface on the same subnet as the PCs and servers?
Jake Mason
Advisor

Re: Cannot login to c7000 during Acronis Multicast

Yes they are