BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Enclouse C7000 with Bl 460c G6

AndreGrehs
Occasional Visitor

Enclouse C7000 with Bl 460c G6

We just bought a 16 used BL 460c G6 servers with an Enclosure c7000. I am not able to access ILO from anyone of this servers by OA. At Blade Firmware information, says:

Device Model: HP ProLiant BL460c G6
Firmware Component: [Unknown]

Current Version: 2.0.1

The EBIPA IP delivery not works, tryed to put IP mannualy, too not works. Try to upgrade and downgrade OA, too not work.

Tryed to switch button 1 and 6 to ON position, too not works.Tryed to e-fuse, too not works.

Can you help me please?

3 REPLIES
Robert_Jewell
Honored Contributor

Re: Enclouse C7000 with Bl 460c G6

What is the firmware version of the OA?

If you attach directly to the blade with video/key/mouse you can manually interact with the iLO setup.  Set it to defaults and then reset iLO and try again.

I do suspect either firmware or misconfigured EBIPA though.

 

-Bob

----------------
Was this helpful? Like this post by giving me a thumbs up below!
AndreGrehs
Occasional Visitor

Re: Enclouse C7000 with Bl 460c G6

Hi Bob! Thanks for your help!

My Chassis OA firmware version is 4.21

The blades is blinking a red light in front of it, and can´t power on. I try to use the adapter too, without success. 

 

 

 

Robert_Jewell
Honored Contributor

Re: Enclouse C7000 with Bl 460c G6

All of the blades in the enclosure are flashing RED?

What is your power configuration?  Use the OA to check power meters to be sure it is OK.

 

-Bob

----------------
Was this helpful? Like this post by giving me a thumbs up below!