BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

HP C-Class C7000 balde server power issue

crestindia
Occasional Visitor

HP C-Class C7000 balde server power issue

We have got 13 enclosures of HP C-Class blades and have installed OpenSuse 10.2. We have a WoL script to wake up all the systems at one shot. When we run this script, few of the servers are not getting powered on. In sight monitor shows, "insufficient power supply on the bay". I tried adjusting "input watts" on the enclosure setting, but it didn't help us. Have anyone experienced this problem. Thanks in advance.
3 REPLIES
ernst limbrunner
Trusted Contributor

HP C-Class C7000 balde server power issue

hi can you add some lines to your script that takes care that after a server boots there will be a 30 second pause before the next one boots ?? when you power up an enclosure OA will do something similar ernst limbrunner
chopper3
Frequent Advisor

HP C-Class C7000 balde server power issue

We have the same problem, it's a fault with the power-capping code on the OAs. There's no exception to the capping limit during enclosure start, this will be fixed in the future but for now you'll just have to have a higher-than-ideal cap or remove capping all together. Phil.
Jeroen_Kleen
HPE Pro

Re: HP C-Class C7000 balde server power issue

THis is all fixed and available in OA FW 2.60 (at least; maybe even in a lower OA FW already). You can now set times on what Blade SHould power on First and what the delay for the other servers will be. You can even put a delay on the servers and select the interconnects to startup right after each other!
ENjoy?!
(I am an HPE employee and a HPE OneSphere evangelist)
Engage as well with HPE OneSphere experts at our new slack channels for quick and agile discussions around HPE OneSphere and HPE Dev: https://www.labs.hpe.com/slack
If your question is resolved then please acknowledge that and/or provide Kudo's.