HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

I can not connect to iLo

 
SOLVED
Go to solution
Uriel Salazar
Occasional Visitor

I can not connect to iLo

Hello,, well I a new user of enclosure's c7000, I connect to OA fine, but when I try to connect to iLo blades, I have a problems.I not sure if i need do sometime else, Only have the internet page with this error " the page can not be download",,, thancks for any comment...
6 REPLIES
JKytsi
Honored Contributor
Solution

Re: I can not connect to iLo

Have You assigned IP addresses to ILOs ? From OA first time setup wizard maybe.
Remember to give Kudos to answers! (click the KUDOS star)

You can find me from Twitter @JKytsi
marcus1234
Honored Contributor

Re: I can not connect to iLo

try ping ilo any response

ensure you use explorer 6 or 7 not 8

now what happens
Uriel Salazar
Occasional Visitor

Re: I can not connect to iLo

Finally I can connect to the iLo, but I have a dude.
I need put my OAs on one subnet and assign EBIPA IPs to other subnet for my blades'
example,,

Setup:
c7000 chassis
OA 10.1.1.15
16 Diferent blades, assign 10.1.4.50 to 10.1.4.66 diferent subnet
1 GbE2c (not the issue)

This it's ok,, or I could have problem with this configuration in the future.
marcus1234
Honored Contributor

Re: I can not connect to iLo

OA and ilo need to be on same subnet As all ilo connections actually go via the onboard admin


:)
Uriel Salazar
Occasional Visitor

Re: I can not connect to iLo

I forgot to comment something,, I was connect the OA to my GbE2c,, and GbE2c connect to my infraestructure,, I suppose this help me to manage to subnet,, because my switch can control this or it's right?? the problem it's I need the OA in one subnet and my blades in other I don't have a option in this
The Brit
Honored Contributor

Re: I can not connect to iLo

Uriel,
You MUST have the OA, the blade iLO's and all interconnect modules on the same subnet. If you want the OA to talk to the iLO's and IC modules, you DO NOT have a choice. It MUST be this way.

The important point here is

> the OA must be able to communicate with the iLO's and IC Bays.

This can only happen if they are on the same sub-net.

Dave.