BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Issue with blade shelve with blown fuse

Mpett2
Advisor

Issue with blade shelve with blown fuse

Cim is reporting a fuse being blown in slot 7. Anyone know how to fix this. Looks at the attachment.
5 REPLIES
Oleg Koroz
Honored Contributor

Re: Issue with blade shelve with blown fuse

If it contstant, most likely signalling backplane need replacement.
That should not affect server , except alert notification.
If still can try few steps provided below: (sometimes error might go away)
- verify if firmware for enclosure and Interconnects up to date
- remove power
- reseat both Interconnects and install different blade to bay 7
- also reseat physically signalling backplane
Mpett2
Advisor

Re: Issue with blade shelve with blown fuse

Anything else. Firmware is up to 2.32 on management module.
Mpett2
Advisor

Re: Issue with blade shelve with blown fuse

Ok I have an update.

Replaced the power backplane and cycled power. Issue went away until I changed power zone settings and added this to another power zone. The issue is back again but on 2 other blade slots. I updated the management firmware to 2.40 and reseated the module and issued did not go away. What next...
Replace managemant module?
Replace signaling backplane?

Thanks
Oleg Koroz
Honored Contributor

Re: Issue with blade shelve with blown fuse

If it contstant, most likely signalling backplane need replacement.......
Oleg Koroz
Honored Contributor

Re: Issue with blade shelve with blown fuse

or intermittent... ;o)