BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Loosing lan and san connection on a p class blade server

 
SOLVED
Go to solution
inex
Super Advisor

Loosing lan and san connection on a p class blade server

We have severel Proliant BL25p (G2) servers and they have lost half of their lan and san connectivity. Looking at the front, the cisco lan module to the right has no leds on and from the corresponding left (rear side) there is no light in the pass-thru moduls for the san.
Power supplies seems to be ok. Any ideas?
We have fw version 2.40.


-inex
2 REPLIES
The Brit
Honored Contributor
Solution

Re: Loosing lan and san connection on a p class blade server

Are there any messages logged in the OA system Log??

Dave
inex
Super Advisor

Re: Loosing lan and san connection on a p class blade server

The fw was upgraded and there are some messages, but I do not think they are related to the problem.

-inex








Informational Rack Infrastructure 01/27/2010 17:01 01/27/2010 17:01 1 New Chassis Connected (Enclosure Address 4CBB)
Informational Rack Infrastructure 01/27/2010 17:01 01/27/2010 17:01 1 New Chassis Connected (Enclosure Address D8E7)
Informational Rack Infrastructure 01/27/2010 17:01 01/27/2010 17:01 1 New Chassis Connected (Enclosure Address A6D1)
Caution Rack Infrastructure 01/27/2010 16:55 01/27/2010 16:55 1 Power Enclosure Rack Name Conflict (Enclosure Address D8E7)
Caution Rack Infrastructure 01/27/2010 16:54 01/27/2010 16:54 1 Power Enclosure Rack Name Conflict (Enclosure Address 4CBB)
Informational Rack Infrastructure 01/27/2010 16:51 01/27/2010 16:51 1 New Chassis Connected (Enclosure Address A6D1)
Caution Rack Infrastructure 01/27/2010 16:51 01/27/2010 16:51 1 Loss Of Chassis Connectivity (Enclosure Serial Number 800YMJS26H)