BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

MAC address display as all zeros in OA

 
ThomasN
Occasional Advisor

MAC address display as all zeros in OA

Hi All,
I have a c7000 enclosure with BL460c G1 blades using the HP 1GB Ethernet Pass-thru module. When in the port mapping view of the Pass-thru module under Interconnect Bays in OA I see the embedded Ethernet MAC addresses as all zeros and the iSCSI MAC displays fine for all my blades. I don't have any connectivity issue but is this normal or do I have a misconfiguration somewhere? Attached is a pic of what I'm talking about. Thanks.
8 REPLIES
Oleg Koroz
Honored Contributor

Re: MAC address display as all zeros in OA

This is won't be misconfiguration and rather informational error, that should not effecting on your production environment, you have and Mezz FCA installed or to install from anotherhow many servers has the same problem ?
Raghuarch
Honored Contributor

Re: MAC address display as all zeros in OA

Hi Thomas,

What is the version of OA and iLO you are using.
In the iLO are you able to see the MAC address of the NICs.
Please refer to the attachment.

Regards,
Raghuarch
ThomasN
Occasional Advisor

Re: MAC address display as all zeros in OA

Hi Raghuarch,
I don't see the attachment. Please repost. thanks.
ThomasN
Occasional Advisor

Re: MAC address display as all zeros in OA

Hi Oleg,
No I don't have a Mezz FCA installed and this is affecting all my blade servers. Thanks.
ThomasN
Occasional Advisor

Re: MAC address display as all zeros in OA

Raghuarch,
Yes, I can see the MAC addresses in iLO.
OA = 2.04
iLO = 1.35
Mi6t0
Trusted Contributor

Re: MAC address display as all zeros in OA

ilo is too old - please, try updating to 1.42
Raghuarch
Honored Contributor

Re: MAC address display as all zeros in OA

Raghuarch
Honored Contributor

Re: MAC address display as all zeros in OA

Hi Thomas,

Even after all the iLO's are updated the MAC address is shown as zero.

Reset your OA.

Note: Reset OA if the iLO upgrade doesn't fix the problem.

Regards,
Raghuarch