BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Mezz Card 1 not linking in VC

JimBenson
Occasional Contributor

Mezz Card 1 not linking in VC

I'm running the following hardware:
c3000 chassis
Dual Flex-10 modules
BL460g7 Blades
HP NC542m Dual Port Flex-10 10GbE installed in to Mezz 1

Hosts:
Windows Server 2008 R2
ESX 4.1

Issue:
My second network card (539857-B21), installed in Mezz slot 1, is showing as "Not Linked" in Virtual Connect Manger.
It is also showing within VC as speed 1GB.
It is not visible to any of the host operating systems.
Currently the system is not using the second FLEX-10 module.

Any Help would be greatly appreciated.

Jim


4 REPLIES
Johan Guldmyr
Honored Contributor

Re: Mezz Card 1 not linking in VC

Hey!

Do you have this same issue on all blades?
Is the port mapping enabled for the ports?
Do you have drivers installed for it?

Drivers:

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?prodNameId=4071722〈=en&cc=us&prodTypeId=3709945&prodSeriesId=4071874&taskId=135
JimBenson
Occasional Contributor

Re: Mezz Card 1 not linking in VC

Johan,

Do you have this same issue on all blades?
YES
Is the port mapping enabled for the ports?
YES
Do you have drivers installed for it?
YES, but this is happening at a high level I think, it's within VC

Thanks
Sivaramakrishna_1
Honored Contributor

Re: Mezz Card 1 not linking in VC

Hi,

The architecutre of c3000 bit differ from c7000.

In C7000 if we want to use VC modules on inter connect 1 and 3 then we need a interconnect on that (CX4 Cable to be connected between both)

So based on this, I think interconnect link required between Interconnect 1 and 2 as these modules are independent in C3000 unlike c7000.

Please check the installation guide and ensuer that Both VC Modules imported on the VC Domain.
Bhavin-Desai
Advisor

Re: Mezz Card 1 not linking in VC

If you have both the VC FLex10 modules in Bay 1 and 2 correctly installed and seen in VCM then the suspection will go to NIC firmware for NC542m

Have the latest NIC frimware installed on the blade.

This is an offline version not available in FW DVD 9.20 b. You will need to update it individually.