BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

OnBoard Administrator problem

ROSS HANSON
Regular Advisor

OnBoard Administrator problem

Hello
I have a BL860c. Inserted into a c7000 enclosure and I manage these items with OnBoard Administrator version 3.21. When I highlight the BL860c and click on the tab that says "Information" under the "Server Host Name" it says Status is not availilable why????
Ross Hanson
6 REPLIES
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: OnBoard Administrator problem

What is the iLO version?

Should be


Current firmware revisions

MP FW : T.03.18
BMC FW : 05.38
EFI FW : ROM A 07.15, ROM B 07.15
System FW : ROM A 04.25, ROM B 04.25, Boot ROM A
PDH FW : 50.07
UCIO FW : 03.0b
PRS FW : 00.08 UpSeqRev: 02, DownSeqRev: 05
PIC FW : 00.05

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
David Claypool
Honored Contributor

Re: OnBoard Administrator problem

Has the blade every powered up? The information is populated as a result of a successful POST.
The Brit
Honored Contributor

Re: OnBoard Administrator problem

Hi Ross.
I have been running OpenVMS on bl860c blades for ~3 years now, and I have never been able to see the Hostname in the OA. I get the same information as you described.

I investigated at the time, and made little progress. All that I could determine from the various sources was that in addition to there being a fundamental difference between Proliant and Itanium blades, and there is a strong dependency on the OS that you are running.

IIRC, the host name could be set up on bl860c's, but (and again, my memories are not fully reliable here) I think it didn't survive a power cycle or reboot, or something, which made it not worth bothering with.

Aesthetically its annoying, but there is no other effect.

Dave.
ROSS HANSON
Regular Advisor

Re: OnBoard Administrator problem

Thanks for the replies folks!

UEFI version: 2.10
UEFI Revision: 2.00
Ross Hanson
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: OnBoard Administrator problem

Please check from iLO or MP.

MP:CM> sysrev

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
ROSS HANSON
Regular Advisor

Re: OnBoard Administrator problem

SYSREV

Revisions Active Pending
-------------------------------------
iLO FW : 01.30.30
System FW : 01.24
MHW FPGA : 01.14
Power Mon FW : 03.04
Front Panel HW : 04.00
PRS HW : 02.07
IOH HW : 02.02
Ross Hanson