BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Oracle Product Implementation Issue with HP Blades

Muhammad Ahmad
Frequent Advisor

Oracle Product Implementation Issue with HP Blades

Hi,

Good Day.

we are facing a problem during the implementaion of an Oracle Product with HP Blade Servers.

Details:

Oracle Product: Oracle Real User Exeperience Insight
HP Machine: Blade Servers

Scenario:

Core Switch is uplink with Layre-2 Switch, when we connect a Server Machine directly to that Layer-2 Switch the Oracle Product run fine.
but when we attach the HP Blade Enclosure Switch with that Layer-2 Switch the Oracle Product did'nt work.

An earlier response will be highly oblidged.

Regards,




3 REPLIES
Suraj K Sankari
Honored Contributor

Re: Oracle Product Implementation Issue with HP Blades

Hi,

Any error in /var/adm/syslog/syslog.log file ?

Suraj
Steven E. Protter
Exalted Contributor

Re: Oracle Product Implementation Issue with HP Blades

Shalom,

I'd start with the basics.

Run ethtool to see if you even have link.

If there is no network connectivity or a conflict between /etc/hosts and assigned networking, this would explain a lot.

SEP
Steven E Protter
Owner of ISN Corporation
http://isnamerica.com
http://hpuxconsulting.com
Sponsor: http://hpux.ws
Twitter: http://twitter.com/hpuxlinux
Founder http://newdatacloud.com
The Brit
Honored Contributor

Re: Oracle Product Implementation Issue with HP Blades

Hi Muhammad,

A couple of questions.

1. What types of blades?
2. What OS? (Version ?)
3. What Enclosure? (c3000, c7000)
4. What Interconnect modules? (Are you using Virtual Connect?)
5. What firmware levels. (OA's, IC Modules, iLO's, etc.)

and

6. When you say "Oracle Product didn't work..", what exactly does that mean? Is it a connectivity problem?, or is it actually "App doesn't run" issue?

Dave.