BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

PS Subsystem N + N Redundancy - FAILED, REPAIRED, OK

SOnyshchuk
Occasional Visitor

PS Subsystem N + N Redundancy - FAILED, REPAIRED, OK

Hi there,
I have a c7000 enclosure with OA at firmware Version 3.31 May 23 2011
A few days ago we started getting these errors where the power system is reporting that it is Redundancy. Here are the entries from the OA log:

Apr  4 10:08:44  OA: PS Subsystem N + N Redundancy - FAILED. Allocated Power: 4916W DC, Present Power: 3753W AC.
Apr  4 10:08:44  OA: Enclosure Status changed from OK to Degraded.
Apr  4 10:08:44  OA: PS Subsystem N + N Redundancy - REPAIRED
Apr  4 10:08:44  OA: Enclosure Status changed from Degraded to OK.
Apr  4 10:08:45  OA: PS Subsystem N + N Redundancy - FAILED. Allocated Power: 4916W DC, Present Power: 3951W AC.
Apr  4 10:08:45  OA: Enclosure Status changed from OK to Degraded.
Apr  4 10:08:45  OA: PS Subsystem N + N Redundancy - REPAIRED
Apr  4 10:08:45  OA: Enclosure Status changed from Degraded to OK.
Apr  4 10:09:45  OA: PS Subsystem N + N Redundancy - FAILED. Allocated Power: 4916W DC, Present Power: 3770W AC.
Apr  4 10:09:45  OA: Enclosure Status changed from OK to Degraded.
Apr  4 10:09:45  OA: PS Subsystem N + N Redundancy - REPAIRED
Apr  4 10:09:45  OA: Enclosure Status changed from Degraded to OK.

Does anyone have any ideas?
Thanks

1 REPLY
PGTRI
Honored Contributor

Re: PS Subsystem N + N Redundancy - FAILED, REPAIRED, OK

hi,

 

It seems like FW issue. Please update the FW of the OA and the issue should be solved.

 

Thanks

 

regards,

How to Say Thank You? Just click the KUDOS!