HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Possibility of using the Blades G6 in enclosure generation first.

 
maser
Occasional Contributor

Possibility of using the Blades G6 in enclosure generation first.

Can I use the Blades G6 in the enclosure G1? Will they operate correctly work in it? Will they Correctly work together the blades G1?
5 REPLIES
The Brit
Honored Contributor

Re: Possibility of using the Blades G6 in enclosure generation first.

Yes.

Dave.
Magnus von Rosen
Frequent Advisor

Re: Possibility of using the Blades G6 in enclosure generation first.

As long as you have a C3000 och C7000 enclosure, the generation doesn't matter. We are running BL460 G1, G5, G6 next to each other.

/Magnus
WFHC-WI
Honored Contributor

Re: Possibility of using the Blades G6 in enclosure generation first.

Yes, be sure your Onboard Administrator firmware is at least 2.51. This is required to support G6 blades.
Graeme Devine
Occasional Visitor

Re: Possibility of using the Blades G6 in enclosure generation first.

We have updated our OA to 2.60, however the BL460 g6 blades appears as a grey block with a green LED, no image of the BL460 G6.....any ideas?
marcus1234
Honored Contributor

Re: Possibility of using the Blades G6 in enclosure generation first.

ok reseat the blade , try it in diff slot if same issue reseat when you pull OA out ,

fans will go full speed thats normal wait 20 seconds reinsert the OA is all okay now ,

if not remove optional cards mezzaine etc inc extra dimms ,, from the blade and reinsert it what happens now if same issue .

clear nv ram

blade clear nvranm
Clearing the system configuration
To clear the system configuration:
1. Power down the server blade
2. Remove the server blade
3. Remove the access panellook at the diagram on it it will show the position of the maintenace switch( it clears Nv ram)
4. Change position 6 of the system maintenance switch to on.
5. Install the access panel
6. Install the server blade in the enclosure and power up the server blade.
7. Wait for the POST message that prompts you to change the switch setting:
Maintenance switch detected in the "On" position.
Power off the server and turn switch to the "Off" position.
8. Repeat steps 1 through 3.
9. Change position 6 of the system maintenance switch to off.
10. Repeat steps 5 through 7.

now if you cannot ping blade ilo request
new sys board..


This is how we thank each other in the forum

http://forums11.itrc.hp.com/service/forums/helptips.do?#33

Enjoy:)