BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem with BL35p with Qlogic

SOLVED
Go to solution
Daniel Leblanc
Honored Contributor

Problem with BL35p with Qlogic

Hello all,

We have a problem with Qlogic 2312,it keep losing the contact with the SAN and both port,but in the messanine ,all other do not lose contact.

We have change twice qlogic ,we have done firmware and software upgrade of every item to the most recent version and still have the problem.
12 REPLIES
pasquino bocci_1
Trusted Contributor

Re: Problem with BL35p with Qlogic

Hi,
More infos please!
OS
STORAGE FW
SWITCH FW
Patch panel or brocade switch on p-class enclosure?
failover SW? (MPIO or qlogic or securepath?)

Pasquino
Daniel Leblanc
Honored Contributor

Re: Problem with BL35p with Qlogic

TY,

OS====>>>windows 2003 server sp1
STORAGE FW=====>>>Eva3000
SWITCH FW
Patch panel or brocade switch on p-class enclosure? this one i dont get it..i am new in blade server
failover SW? (MPIO or qlogic or securepath?)Qlogic
Daniel Leblanc
Honored Contributor

Re: Problem with BL35p with Qlogic

I think the problem could come from the mezaninne!because all the other blade server dont have that problem.
pasquino bocci_1
Trusted Contributor

Re: Problem with BL35p with Qlogic

Hi,

if you already eplaced twice the mezzanine card, the problem could be an SFP on the patch panel in the enclosure if you have a patch panel! You can't use qlogic failover if you're using windows; you're using either securepath or mpio for EVA.
Pasquino
Oleg Koroz
Honored Contributor
Solution

Re: Problem with BL35p with Qlogic

Oleg Koroz
Honored Contributor

Re: Problem with BL35p with Qlogic

if some links broken - remove
from address link
Oleg Koroz
Honored Contributor

Re: Problem with BL35p with Qlogic

Daniel Leblanc
Honored Contributor

Re: Problem with BL35p with Qlogic

Here more info the problem seems to come from MPIO
eis1953
Advisor

Re: Problem with BL35p with Qlogic

So what ended up being the problem. Its a shame people post problems but when they are corrected there is no update.
Daniel Leblanc
Honored Contributor

Re: Problem with BL35p with Qlogic

Don't worry there still no solution to this problem,even HP Tech passe on this isue and we got some answer,but no solution yet

Nedded to install KB923801 and KB923424.
Still same problem!

I know will tell make you server that have the problem exact has the one who doesn't have the problem(IMPOSSIBLE TO MUCH CONFIG from one site to another)

Any one?
Daniel Leblanc
Honored Contributor

Re: Problem with BL35p with Qlogic

Found the answer it a wierd one,we had to go for the first version of storport.sys and that did problem resolve.

Dan
Daniel Leblanc
Honored Contributor

Re: Problem with BL35p with Qlogic

It just stop for abot 5 days and restarded again.