HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Restore flex-10 module

 
robshep500
Occasional Advisor

Restore flex-10 module

Whilst trying to update the firmware on some Enet modules, using vcutil 1.4.0, the process failed after about 30 minutes.

Here is the setup

Originally:
Bay 1 - VC Enet 1/10Gb - v1.15
Bay 2 - VC Enet 1/10Gb - v1.15
Bay 5 - VC Flex-10 Enet - v2.0
Bay 6 - VC Felx-10 Enet - v2.0

Now:
Bay 1 - VC Enet 1/10Gb - v2.1
Bay 2 - VC Enet 1/10Gb - v2.1
Bay 5 - VC Flex-10 Enet - v2.1
Bay 6 - VC Felx-10 Enet - v2.0

Regarding the module in Bay 6:

1. The OA console reports it's firmware under "rack firmware"
2. The OA console reports internal ethernet route to OA and "enabled"
3. The VC manager console reports overall: "no communication" and OA comm status: "failed"
4. vcutil reports "ERROR: failed to check for previous firmware updates" at 76%
5. CONNECT INTERCONNECT 6 fails

I can't find any documents on the module and a factory reset switch etc. What is the DIP switch?

any help is greatly appreciated...

with thanks

1 REPLY
robshep500
Occasional Advisor

Re: Restore flex-10 module

FIXED - I think (hope!)

Yanking the module from the enclosure to try and find the system maintenance DIP switch fixed the problem. The module came back up and all management interfaces report

v2.1 on the flex-10 module in Bay 6.

Great - I don't like making bricks out of expensive customer equipment!

Regards

Rob