HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Virtual Connect Not linked/degraded

 
Hans Minten
Occasional Contributor

Virtual Connect Not linked/degraded

Hi,

got a question about virtual connect concerning settings. we got 2 VC in our blade system configured as linked/Active linked/standby.

now we tested the system and pulled out the first VC (linked/Active) and the system went down. but put that aside because we plugged the module back in the system and now it is saying not linked and the sytem had a degrade warming.

is there a thing we can do abou this so that the 1st VC module is linked/active again and not the status not linked.

Thanks
3 REPLIES
JKytsi
Honored Contributor

Re: Virtual Connect Not linked/degraded

Hi,
You can do a manual failover from the virtual connect manager GUI so You get connection back to primary VC-module.
Remember to give Kudos to answers! (click the KUDOS star)

You can find me from Twitter @JKytsi
Hans Minten
Occasional Contributor

Re: Virtual Connect Not linked/degraded

Can you tell me in short how to do a manual failover for the virtual connect.

Thanks
JKytsi
Honored Contributor

Re: Virtual Connect Not linked/degraded

Hi,

In VC manager --> tools--> reset and choose force failover.
Remember to give Kudos to answers! (click the KUDOS star)

You can find me from Twitter @JKytsi