cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

c3000 power issues

tow-eric
Occasional Advisor

c3000 power issues

So we have a brand new c3000 with dl465 blades. We have 4 blades and they are the half height blades. They are in bays 1-4 (left side). Blades 1-3 are powered on and working, when I tried to power on Blade 4 I get an error on the OA saying insufficient enclosure power. We have 4 power supplys with 6 fans.

Wondering what my options are. Do I buy another power supply? Is this because I have all the blades on one side? Are the power supply's that are on the right side being used at all since all the blades are on the left side. If not can I just move them to the right side?

Thanks...
2 REPLIES
Steven Clementi
Honored Contributor

Re: c3000 power issues

1. Try moving the last blade to the right side.

2. Check your power configuration on the OA.



4 power supplies should be enough to power the 4 blades depending upon the configuration.


Steven
Steven Clementi
HP Master ASE, Storage and Clustering
MCSE (NT 4.0, W2K, W2K3)
VCP (ESX2, Vi3, vSphere4, vSphere5)
RHCE
NPP3 (Nutanix Platform Professional)
Raghuarch
Honored Contributor

Re: c3000 power issues

Goto Power Management page of the OA.
Select Power Mode as Not Redundant.
Disable "Enable Dynamic Power" .. All the servers will power on.
once they are up you can enable the settings.

Do I buy another power supply? NO
Is this because I have all the blades on one side? NO
Are the power supply's that are on the right side being used at all since all the blades are on the left side. If not can I just move them to the right side? Only if you want to, Enclosure should powerup the blades no matter which side.