HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

c7000 ESXi 4.1

 
CLEB
Valued Contributor

c7000 ESXi 4.1

I've just installed ESXi 4.1 HP Image on 4 x BL490cG6 servers and now within the BladeSystem OA they are not showing the server names just localhost for each one.

4.1_U1_Apr_2011_ESXi_HD_USB_SDImgeInstlr_Z7550_00096.iso was the image I used.

They had ESX 3.5 on previously with the HPSMH and Insight Management Agent packages added.

Do I have to use the vSphere power CLI to install some other component?
3 REPLIES
siukalo
Advisor

Re: c7000 ESXi 4.1

In my case, Once you configured ESX4i up using the F2 key, it does eventually gets updated in the OA2 after a reboot. It is not instant.

Alan
Best Regards

Alan
CLEB
Valued Contributor

Re: c7000 ESXi 4.1

It's still not showing up, that's a week after doing the install of ESXi.

Four blades are in one BladeSystem and four are in another. OA FW is 3.21 and iLO is 2.05.

I even bounced the OAs on one BladeSystem but didn't make a difference.
cnb
Honored Contributor

Re: c7000 ESXi 4.1

Hi,

Sounds like this issue?

http://bizsupport1.austin.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c01815819〈=en&cc=us&taskId=120&prodSeriesId=3201252&prodTypeId=3709945&printver=true

Rgds,