BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

problem with BL860 Server

Waelkhalil_1
Frequent Advisor

problem with BL860 Server

Hi ALL

i have a HP C7000 with 2 BL860 Integrity servers attached to each one a Blade Storage, They have HP-UX 11.31 ,They was working fine till i updated the C7000 Enclosure FirmWare to the least Firmware (2.50), After this one of the BL860 unix servers freezes after a while ( i can not ping or connect to it) i must use the ILO to make power cycle to it...it works fine for a while and after that freezes again...

i saw the attached 2 errors repeated in the System Event log of the ILO of the server it is like:
(PCI parity error detected)

and after that the System Event Health changed to Degraded in the HP BladeSystem Onboard Administrator of the Enclouser, until I make another Power Cycle to the server...

Current iLO Firmware Revision:T.03.10 of the Server...
3 REPLIES
Patrick Terlisten
Honored Contributor

Re: problem with BL860 Server

Hello,

please change the device bay or try to re-seat the blade. Are there any mezzanine-cards on the failing blade?

Best regards,
Patrick
Best regards,
Patrick
Waelkhalil_1
Frequent Advisor

Re: problem with BL860 Server

Thanks for Reply...

i try to remove it and return it again , but also it's hangs after awhile ...

there is no mezzanine-cards in these server...

Waelkhalil_1
Frequent Advisor

Re: problem with BL860 Server

Sorry it have the following card
HP ISVB Pass-Through Mezzanine for HP BladeSystem