HPE Community read-only access December 15, 2018
This is a maintenance upgrade. You will be able to read articles and posts, but not post or reply.
Hours:
Dec 15, 4:00 am to 10:00 am UTC
Dec 14, 10:00 pm CST to Dec 15, 4:00 am CST
Dec 14, 8:00 pm PST to Dec 15, 2:00 am PST
BladeSystem - General
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

xw2x220c console user mode not working

 
gratchie
Occasional Contributor

xw2x220c console user mode not working


I need to enable 'user mode' on my blade workstation so I can connect to it via HP RGS. The problem is that it won't boot up when 'user mode' is enabled. It hangs with a blinking cursor in the upper left corner of the screen.

The other two Remote Console mode works just fine (Admin mode and Setup Mode).

I have all the latest firmware but still no go. Any help will be much appreciated. thanks.
2 REPLIES
Jimmy Vance
HPE Pro

Re: xw2x220c console user mode not working

On the XW460 systems I have, a blinking cursor in user mode is normal. You have to conenct via RDP or RGS when in user mode as video is being sent to the graphics mezzanine card instead of the embedded graphics controller. When in admin and setup mode the video is sent to the embedded video controller.




__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!      I work for HPE

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
gratchie
Occasional Contributor

Re: xw2x220c console user mode not working

thank you for the info! much appreciated.