BladeSystem Management Software

Re: Enclosure firmware management - Invalid ISO URL

 
mli1102
Regular Visitor

Enclosure firmware management - Invalid ISO URL

I like to use the Enclosure Firmware Management Feature of Onboard Admin Version 3.71. I have enabled the feature and tried to use a ISO Url or the local USB Drive (which is connected) to the active onboard admin. I got a error message for both settings " Invalid ISO URL".

 

I know  it should work (When i use the DVD Drive Function with USB Drive it works), but doesnt´t.

Any suggestions ?

 

Thanks and Regards

Martin

4 REPLIES 4
Scott79
New Member

Re: Enclosure firmware management - Invalid ISO URL

I'm having this same issue, what ports are being used by the process?

 

My server is behind a firewall, but OA updates from the same web server are being processed without issue.

Scott79
New Member

Re: Enclosure firmware management - Invalid ISO URL

It turns out the MIME settings on my IIS server weren't allowing the .ISO to be downloaded.

 

http://support.microsoft.com/?id=326965

Oldiesel
New Member

Re: Enclosure firmware management - Invalid ISO URL

Can you whisper the correct MIME into my ear? :-)

Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: Enclosure firmware management - Invalid ISO URL

>> or the local USB Drive (which is connected) to the active onboard admin

 

Did you copy the ISO to a USB stick? Do not unpack, just copy the ISO as is.


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!