Simpler Navigation for Servers and Operating Systems
Completed: a much simpler Servers and Operating Systems section of the Community. We combined many of the older boards, so you won't have to click through so many levels to get at the information you need. Check the consolidated boards here as many sub-forums are now single boards.
BladeSystem Server Blades
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

After upgrade ILO 2.03 on BL460c GEn8, fan runs at full

Siegfried MARECHAL
Occasional Contributor

After upgrade ILO 2.03 on BL460c GEn8, fan runs at full

Hello,

 

I've juste upgraded ILO to 2.03 on a BL460c Gen 8.

The fans are running at 80% on the zone where resides the server

Is it normal?

 

Thanks a lot.

2 REPLIES
Torsten.
Acclaimed Contributor

Re: After upgrade ILO 2.03 on BL460c GEn8, fan runs at full

You should check the status from OA. Can the OA still access the blades? How about the OA firmware?


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________
There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________
No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Siegfried MARECHAL
Occasional Contributor

Re: After upgrade ILO 2.03 on BL460c GEn8, fan runs at full

Hello,

 

OA (V 4.30) can access the blade. I have just reboot the blade and fans are running well now.