Simpler Navigation for Servers and Operating Systems - Please Update Your Bookmarks
Completed: a much simpler Servers and Operating Systems section of the Community. We combined many of the older boards, so you won't have to click through so many levels to get at the information you need. Check the consolidated boards here as many sub-forums are now single boards.
If you have bookmarked forums or discussion boards in Servers and Operating Systems, we suggest you check and update them as needed.
BladeSystem Server Blades
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

OA not showing blade CPU and Mem info

Tedh256
Frequent Advisor

OA not showing blade CPU and Mem info

We have several new C7000 chassis, some filled with BL620G7 and some with BL460G7 blades - the OA on these chassis does not display the Temperature or CPU and Memory information for these blades.

 

It says: information “could not be retrieved”. We have updated one chassis to the newest firmware (3.55) and the only change was that it could now display Temperature.

 

Are you familiar with this situation? I’ll open an incident if needed, as we need to gather this info for each blade as part of the deployment process

2 REPLIES
DanRobinson
Frequent Advisor

Re: OA not showing blade CPU and Mem info

In order to gather some details, we need a valid IP Communications path between the OA and the iLO on the blade.

Double check the iLO has an IP Address and its on the same subnet as the OA.
hpMnI
Frequent Visitor

Re: OA not showing blade CPU and Mem info

You unassing profile and reassin that will help or power of server and turn on switch 5 & 6 inside the server on system board.